schoomaak-kantoren-diamond-cleaning

Desinfectie & Reiniging

We ontsmetten en reinigen grondig alle oppervlaktes die blootstaan aan frequente aanrakingen; deurklinken, schakelaars, telefoons, koffiemachine, liften, trapleuning, etc...

schoonmaak-kantoor-diamond-cleaning

Alle sectoren

We werken in diverse sectoren, denk hierbij aan winkels, kantoren, scholen, appartementsgebouwen, rusthuizen, particulieren, etc..

ontsmetting-gebouw-diamond-cleaning

Formules op maat van u en uw gebouw

Kies een schoonmaakformule die aansluit bij uw noden en behoeftes. We werken steeds op maat van de klant en het gebouw. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Desinfecteren van alle ruimtes
Op maat van uw gebouw
Grondige reiniging en ontsmetting
B2B & B2C
Kwalitatieve materialen
Diverse formules mogelijk
schoomaak-kantoren-diamond-cleaning

Professionele service

Diamond Cleaning Belgium zorgt voor een grondige en complete schoonmaak en ontsmetting van uw gebouw. Met extra aandacht voor gemeenschappelijke delen en ruimtes. Verzeker u en uw medewerkers van een veilige en ontsmette werkomgeving.

 • Zowel particulieren als bedrijven
 • Desinfecteren van kantoren, vergaderzalen, bijgebouwen en bedrijfswagens
 • Wij gebruiken de gepaste materialen voor een optimaal resultaat

 • Professionele service
  • Desinfecten van alle ruimtes

   We staan in voor het schoonmaken en reinigen van alle frequent gebruikte ruimtes en oppervlaktes. Denk hierbij aan refters, vergaderzalen en sanitaire ruimtes. We besteden hierbij extra aandacht aan vaak aangeraakte materialen (oa deurklinken, telefoons, toetsenbord, kasten, etc...)

   Voor alle sectoren

   Diamond Cleaning Belgium heeft alle kennis, ervaring én materiaal in huis om uw gebouw vlot en professioneel te reinigen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op onze uitstekende dienstverlening.

   Op maat van de klant

   Ieder gebouw is anders. Ieder gebouw vraagt bijgevolg een andere aanpak. Samen met u werken we een gestructureerde plan van aanpak uit. Telkens op maat van u en uw medewerkers.

   Snel, professioneel en grondig

   Reken op een professionele aanpak van onze mensen. We zijn voorbereid om onze manier van werken aan te passen aan de huidige leefomgeving. Wij staan in voor een onberispelijke schoonmaak!

   Informatie & offerte

   Diamond Cleaning Belgium werkt steeds met een vrijblijvende offerte, helemaal op maat van uw wensen en behoefte. In elk geval heeft u de garantie op scherpe prijzen en een uitstekende service.

   Alle gebouwen

   Van vergaderzaal tot magazijn en van cafetaria tot aula, we hebben de knowhow en materiaal in huis om uw gebouw professioneel en grondig schoon te maken en te ontsmetten!

   Interesse? Contacteer ons!

   Diamond Cleaning Belgium werkt steeds met een vrijblijvende offerte, helemaal op maat van uw wensen en behoefte. In elk geval heeft u de garantie op scherpe prijzen en een uitstekende service.