opritten-reinigen-diamond-cleaning

Reinigen van gevels, goten en opritten

Wij beschikken over al het nodige materiaal en de juiste technieken voor het reinigen van gevels, goten en opritten.

reinigen-dakgoten-diamond-cleaning

Preventief onderhoud van goten

De kwaliteit en toestand van uw dakgoot is belangrijk om problemen te voorkomen zo beperkt u de kans op lekkages en waterschade.

opritten-ontmossing

Ontmossen van opritten

Storende olievlekken, verwering onder invloed van het weer, onkruid en algen worden aangepakt en u kunt weer genieten van een mooie bestrating.

Beschermende coating
Beste technieken
Ecologisch osmosewater
B2B & B2C
Kwalitatieve materialen
Op alle hoogtes
reinigen-dakgoten-diamond-cleaning

Reinigen van gevels, goten en opritten

Diamond Cleaning Belgium kan u perfect van dienst zijn voor het reinigen van gevels. Wij beschikken over al het nodige materiaal en de juiste technieken voor het reinigen van gevels, goten en opritten. In Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg voert Diamond Cleaning Belgium regelmatig deze onderhoudswerken uit.

 • Zowel voor particuliere woningen als voor bedrijfsgebouwen.
 • Preventief onderhoud van goten
 • Ontmossen van opritten
 • Reinigen van uw oprit, terras of paden

 • Reinigen van gevels, goten en opritten
  • Reinigen van gevels, goten en opritten

   Diamond Cleaning Belgium kan u perfect van dienst zijn voor het reinigen van gevels in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Deze ramenwasser beschikt over al het nodige materiaal en de juiste technieken voor het reinigen van gevels, goten en opritten. In Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg voert Diamond Cleaning Belgium regelmatig deze onderhoudswerken uit, zowel voor particuliere woningen als voor bedrijfsgebouwen.

   Preventief onderhoud van goten

   De kwaliteit en toestand van uw dakgoot is belangrijk om problemen te voorkomen. Wanneer deze zuiver is en goed doorstroomt, beperkt u de kans op lekkages en waterschade die uw gebouw kunnen aantasten. Diamond Cleaning Belgium komt daarom bij u langs om het vuil en gevallen bladeren uit de goten te halen, ze schoon te schrobben en ze te testen op hun doorstroomcapaciteit, zowel wanneer er problemen zijn als wanneer u een preventief onderhoud wenst.

   Maximale capaciteit

   In een handomdraai functioneren uw dakgoten weer op maximale capaciteit en bent u gerust dat problemen zoals schimmel, houtrot en lekkages niet snel de kop zullen opsteken. Bovendien zien ze er ook nog eens proper en goed onderhouden uit.

   Ontmossen van opritten

   Diamond Cleaning Belgium zorgt voor het onderhoud van buitenstructuren en dus ook voor het reinigen van uw oprit, terras of paden. Storende olievlekken, verwering onder invloed van het weer, onkruid en algen worden aangepakt en u kunt weer genieten van een mooie bestrating.
   Diamond Cleaning Belgium gebruikt de beste technieken die ook een duurzaam resultaat garanderen en geen schade aan stenen, klinkers of kasseien berokkenen. Naast het schoonmaken van de bestrating kunt u er ook voor kiezen om een beschermende coating te laten aanbrengen, zodat de aangroei van onkruid en mos niet zo snel zal plaatsvinden.

   Informatie & offerte

   Diamond Cleaning Belgium werkt steeds met een vrijblijvende offerte, helemaal op maat van uw wensen en behoefte. In elk geval heeft u de garantie op scherpe prijzen en een uitstekende service.

   Referenties & realisaties

   Bekijk de referenties en realisaties in de regio en vraag gerust meer informatie of een offerte. Diamond Cleaning Belgium is actief in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg.

   Interesse? Contacteer ons!

   U heeft de keuze tussen een éénmalig of regelmatig onderhoud van uw dakgoten, gevels en/of opritten, waarbij Diamond Cleaning Belgium flexibel is in afstand en in afspraken.